Du er her: Om BiA > Privatlivspolitik

Privatpolitik – vedr. nyhedsbreve

I forbindelse med tilmelding til Børn i Afrikas nyhedsbrev, skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine personoplysninger og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse. Vi behandler personoplysninger om dig i form af navn, mailadresse og om du ønsker vores medlemsblad tilsendt med posten. Det gør vi for at kunne levere nyhedsbrevet til dig som ønsket og for at kunne sende dig information om fornyelse af evt. medlemskab af Børn i Afrika. Vores behandling af dine personoplysninger er lovhjemlet i Databeskyttelsesloven artikel 6, stk 1, litra b). Oplysningerne i elektronisk form er opbevaret på sikre servere hos vores leverandør af emailtjeneste.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet her. De oplysninger vi har gemt om dig, vil blive slettet på din anmodning. Du har ret til at anmode om indsigt i oplysningerne vi har om dig. Du har ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af oplysninger, og du kan også bede om en begrænsning af behandlingen af oplysningerne.

Den dataansvarlige er foreningen Børn i Afrika, Richard Mortensens Vej 170, 2300 København S, som kan kontaktes på borniafrika@gmail.com . Har du spørgsmål i forbindelse med Børn i Afrikas behandlinger af dine oplysninger, så kan du også kontakte foreningens databeskyttelsesrådgiver på mail borniafrika@gmail.com.

Du skal slutteligt vide at det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen af personoplysningerne.

Privatpolitik - vedr. medlemskab

I forbindelse med medlemskab af foreningen Børn i Afrika, skal vi jf. Databeskyttelsesforordningen informere dig om en række detaljer i vores håndtering af dine oplysninger og oplyse dig om dine rettigheder i den forbindelse. 

Vi behandler personoplysninger om dig i form af navn, telefonnummer, adresse, mailadresse, fødselsdata/cpr-nr. Det gør vi for at kunne levere registrere dit medlemskab og servicere dig som ønsket, samt såfremt du støtter foreningens arbejde for at kunne sende indberetning til SKAT om beløbets størrelse.

Vores behandling af dine personoplysninger er lovhjemlet i Databeskyttelsesloven artikel 6, stk. 1, litra b). 

Oplysningerne i elektronisk form er opbevaret på sikre servere hos vores leverandør.

De oplysninger vi her behandler om dig, vil blive gemt i mindst 5 år af regnskabstekniske grunde. Du har ret til at anmode om indsigt i oplysningerne vi har om dig. Du har ret til at anmode om berigtigelse eller sletning af oplysninger, og du kan også bede om en begrænsning af behandlingen af oplysningerne.

Den dataansvarlige er foreningen Børn i Afrika, Richard Mortensens Vej 170, 2300 København S, som kan kontaktes på borniafrika@gmail.com . Har du spørgsmål i forbindelse med Børn i Afrikas behandlinger af dine oplysninger, så kan du også kontakte foreningens databeskyttelsesrådgiver på mail borniafrika@gmail.com.

Du skal slutteligt vide at det er muligt at klage til Datatilsynet over behandlingen af personoplysningerne.