Du er her: Om BiA > Sådan støtter du

Sådan støtter du

Du kan støtte Børn i Afrikas arbejde på 5 måder:

 

1. Melde dig ind i Børn i Afrika

Medlemskab af Børn i Afrika koster 100 kr./året for enkeltmedlemskab og 150 kr./året for familiemedlemskab. Nye medlemmer bedes udfylde formularen her i forbindelse med indbetaling.

 

2. Tegne et skolesponsorat - fast kontinuerlig støtte

Et skolesponsorat koster 180 kr. om måneden og du kan vælge at betale månedlig/kvartalsvis/halvårlig eller helårlig. Læs om vores skolesponsorater her. Vil du høre nærmere eller tegne et sponsorat bedes du udfylde formularen her og vi kontakter dig med yderligere information eller en aftale til underskrift.

 

3. Købe en anpart i et hus til en fattig familie med skolesøgende børn - et engangsbeløb

En anpart i et husbyggeprojekt koster 850 kr. Læs om vores husbyggeprojekt her. Overfør din støtte til vores konto - opgiv "hus" og dit BiA-nr + navn  - i tekst til modtager. Når vi har registreret din indbetaling sender vi dig en "husaftale" og du vil høre nærmere når byggeriet igangsættes og senere når det overdrages til familien. Du er også velkommen til at kontakte os her for at få en "husaftale" inden du overfører din støtte til vores konto.

 

4. Give et bidrag til Blyantsprojekt - et engangsbeløb som du selv fastsætter

Donationer til vores Blyantsprojekt er beløb efter eget valg. Læs om Blyantsprojektet her. Overfør din støtte til vores konto - opgiv "blyant" og dit BiA-nr + navn  - i tekst til modtager. Når vi har registreret din indbetaling sender vi dig en "blyantsprojektaftale". Du er også velkommen til at kontakte os her for at få en "blyantsprojektaftale" inden du overfører din støtte til vores konto.

 

5. Give en ikke-øremærket gave - du bestemmer selv beløbets størrelse

Donationer til foreningen Børn i Afrikas arbejde er beløb efter eget valg. Overfør din støtte til vores konto - opgiv "gave" og dit BiA-nr + navn  - i tekst til modtager. Når vi har registreret din indbetaling sender vi dig en "gaveaftale". Du er også velkommen til at kontakte os her for at få en "gaveaftale" inden du overfører din støtte til vores konto.

 

Uanset om det drejer sig om medlemskab eller støtte så skal beløbet overføres til

   Reg.nr. Konto nr.
 Børn i Afrika - kontingent, skoleprojekter, husbyggeprojektet, gaver  0111 5906851158
 
Betaling kan også ske med MobilePay til tlf. 5281 5264.
 
Skolesponsorater og alle gaver giver fradrag i din skattepligtige indtægt. Når du oplyser dit CPR-nr. sørger foreningen Børn i Afrika for indberetning til SKAT.

Info til nye bidragsydere/medlemmer

Er det første gang du vil foretage en overførsel til Børn i Afrika, vil det hjælpe os meget hvis du kontakter os på mail samtidig. Send info om du ønsker medlemskab eller vil tegne skolesponsorat eller yde et bidrag, samt

- dit navn og adresse
- dit telefonnummer
- din emailadresse
- din fødselsdato ved medlemskab / dit cpr.nr. ved bidrag, så indberetter vi til SKAT

Alternativt til at sende os en mail er at udfylde formularen her.