Du er her: Om BiA > Sådan støtter du

Sådan støtter du

Du kan støtte Børn i Afrikas arbejde på 6 måder:

 

1. Melde dig ind i Børn i Afrika

Medlemskab af Børn i Afrika koster 150 kr./året for enkeltmedlemskab og 225 kr./året for familiemedlemskab. Nye medlemmer bedes udfylde formularen her i forbindelse med indbetaling.

 

2. Tegne et skolesponsorat - fast kontinuerlig støtte

Et skolesponsorat koster 180 kr. om måneden og du kan vælge at betale månedlig/kvartalsvis/halvårlig eller helårlig. Læs om vores skolesponsorater her. Vil du høre nærmere eller tegne et sponsorat bedes du udfylde formularen her og vi kontakter dig med yderligere information eller en aftale til underskrift.

 

3. Købe en anpart i et hus til en fattig familie med skolesøgende børn - et engangsbeløb

En anpart i et husbyggeprojekt koster 850 kr. Læs om vores husbyggeprojekt her. Overfør din støtte til vores konto - opgiv "hus" og dit BiA-nr + navn  - i tekst til modtager. Når vi har registreret din indbetaling sender vi dig en "husaftale" og du vil høre nærmere når byggeriet igangsættes og senere når det overdrages til familien. Du er også velkommen til at kontakte os her for at få en "husaftale" inden du overfører din støtte til vores konto.

 

4. Give et bidrag til Blyantsprojekt - et engangsbeløb som du selv fastsætter

Donationer til vores Blyantsprojekt er beløb efter eget valg. Læs om Blyantsprojektet her. Overfør din støtte til vores konto - opgiv "blyant" og dit BiA-nr + navn  - i tekst til modtager. Når vi har registreret din indbetaling sender vi dig en "blyantsprojektaftale". Du er også velkommen til at kontakte os her for at få en "blyantsprojektaftale" inden du overfører din støtte til vores konto.

 

5. Give en ikke-øremærket gave - du bestemmer selv beløbets størrelse

Donationer til foreningen Børn i Afrikas arbejde er beløb efter eget valg. Overfør din støtte til vores konto - opgiv "gave" og dit BiA-nr + navn  - i tekst til modtager. Når vi har registreret din indbetaling sender vi dig en "gaveaftale". Du er også velkommen til at kontakte os her for at få en "gaveaftale" inden du overfører din støtte til vores konto. Uanset om det drejer sig om medlemskab eller støtte så skal beløbet overføres via bank til 2348 5906851158 eller MobilePay 410067.

 

6. Betænke Børn i Afrika med et beløb i et testamente

Det vil være en stor støtte for vores arbejde blandt Ugandas børn og unge, hvis du vil overveje at betænke Børn i Afrika med en arv, når du skriver dit testamente. Enhver gave er med til at gøre en forskel for forældreløse og dårligt stillede børn og unge i Uganda med at få en uddannelse og en sund opvækst. Vi samarbejde med Dokument 24, der opretter testamenter gratis, når der er doneret arv til Børn i Afrika i testamentet. Det er gratis for såvel dig som donererer og for os som modtager. Du kan oprette dit tastamente online via dette link


Skolesponsorater og alle gaver giver fradrag i din skattepligtige indtægt. Når du oplyser dit CPR-nr. sørger foreningen Børn i Afrika for indberetning til SKAT.

Info til nye bidragsydere/medlemmer

Er det første gang du vil foretage en overførsel til Børn i Afrika, vil det hjælpe os meget hvis du kontakter os på mail samtidig. Send info om du ønsker medlemskab eller vil tegne skolesponsorat eller yde et bidrag, samt

- dit navn og adresse
- dit telefonnummer
- din emailadresse
- din fødselsdato ved medlemskab / dit cpr.nr. ved bidrag, så indberetter vi til SKAT

Alternativt til at sende os en mail er at udfylde formularen her.