Du er her: Kontakt > Bliv medlem

Bliv medlem af foreningen Børn i Afrika

Børn i Afrika er en dansk forening af frivillige, der i samarbejde med bl.a. Folkekirkens Nødhjælp, støtter forældreløse og dårligt stillede børn i Afrika med at få en grundlæggende skoleuddannelse og en sund og god opvækst.
 
Børn i Afrika har mere end 500 medlemmer, der på forskellig vis støtter foreningens arbejde med skolesponsorater og økonomisk støtte til bl.a. Blyantsprojektet og Husbyggeprojektet. Foreningen udsender 3-4 gange om året et nyhedsbrev, der sendes til foreningens medlemmer og bidragsydere, interesserede kirker, biblioteker og genbrugsbutikker.
 
Børn i Afrika blev stiftet i 1998 efter en koncertturne, hvor African Children's Choir optrådte rundt omkring i Danmark. Foreningen arrangerer studieture til Uganda og har igennem årene inviteret ugandiske børn på korturnéer i Nordeuropa. Disse mellemfolkelige aktiviteter har skabt stærke bånd mellem danske familier og ugandiske børn.

Bliv medlem

Kontingent:
Enkelt medlemsskab: 150 kr. om året.
Familie medlemsskab: 225 kr. om året.
 
Kontingent betales lettest ved bankoverførsel til NORDEA reg. 2348 konto 5906851158 eller
overfør beløbet over mobilen med MobilePay til 410067.
 

Anfør "Kont." og tydelig afsender navn/adresse og gerne CPR-nummer, så vi har dit CPR-nummer, hvis du senere tegner et skolesponsorat eller sender et bidrag.

Send OGSÅ en mail med følgende oplysninger: Kontingent, beløbets størrelse, navn, adresse, telefon, email og CPR-nr. til borniafrika@gmail.com eller udfyld formularen herunder. Bruger du formularen vil du modtage en "kvitteringsbesked" på din skærm. Vær venlig at kontakte os, hvis du IKKE får denne "kvitteringsbesked".

Læs om vores privatlivspolitk vedr. medlemskab

 

Jeg vil gerne være medlem af Børn i Afrika

* disse felter skal udfyldes

Enkelt medlemskab / 150 kr.   Familie medlemskab / 225 kr.
Ved familiemedlemskab oplys venligst ægtefælle/samboers navn, fødselsdato, tlf. og evt. egen e-mailadresse:
På bankkonto: 2348-5906851158
Via MobilePay: 410067
Bankkonto   MobilePay
Husk at anføre dit navn og tlf./fødselsdag på betalingen.